το κομβικό γεγονός ότι δεν υπάρχει ταυτοποίηση των κατηγορουμένων με τις φωτογραφίες των ατόμων από τη στιγμή του εμπρησμού της Μarfin, αλλά και στο επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά της κυβέρνησης στάθηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων για την υπόθεση, Αννυ Παπαρρούσου και Θανάσης Καμπαγιάννης.
«Τα βασικά στοιχεία αυτής της δικογραφίας είναι αυτά που δίνει το ανώνυμο email και μια έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, η οποία καταλήγει ότι οι φερόμενοι ως δράστες δεν ταυτοποιούνται. Οπότε, αφού δεν έχουμε την πολυπόθητη ταυτοποίηση, καταλήγουμε να ερευνούμε διάφορα κινητά αντικείμενα», είπε η Αννυ Παπαρρούσου και ζήτησε να εντοπιστεί, να ταυτοποιηθεί και να κληθεί να καταθέσει ο αποστολέας του περίφημου ανώνυμου email:
«Σήμερα έχουμε ένα email το οποίο μπορεί να ελεγχθεί από την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος που υπάρχει στη ΓΑΔΑ, πλην όμως δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια για κάτι τέτοιο. Ακουσα σήμερα ότι υπήρξε μια δήλωση του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είπε ότι πίσω από αυτό το μέιλ υπάρχει ένας άνθρωπος. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, περιμένουμε να έρθει να εξεταστεί ως μάρτυρας με τα στοιχεία του, να μας πει πώς έμαθε αυτά που λέει ότι ξέρει, γιατί κατευθύνει τις έρευνες των αρχών».



