Δηλώσεις - Αποφθέγματα | Λαπαβίτσας

Μέσα στην Ευρωζώνη δεν υπάρχουν άλλες πολιτικές, αυτές είναι

Ευρωζώνη - Ευρώ

resized

Λαπαβίτσας Κώστας

Μέσα στην Ευρωζώνη δεν υπάρχουν άλλες πολιτικές, αυτές είναι. Όποιος θέλει να μείνει στην Ευρωζώνη θα πρέπει να ξέρει οτι θα έχει μπροστά του Μνημόνια με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι και αυτό μια απόφαση.
Αν θέλει να την πάρει ο Ελληνικός λαός τότε να ξέρει οτι μπαίνει σε διαδικασία μακροχρόνιας φθοράς και καταστροφής της χώρας. Αν θέλει κάτι άλλο να διαλέξει το κάτι άλλο με σοβαρότητα και πρόγραμμα. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

12 Αυγ. 2015

Σχετικές Δηλώσεις

Ήρθε ο καιρός για αλλαγές των ευρωπαϊκών συνθηκών

01.12.2011
resized

Μέρκελ Άνγκελα

Η κατάσταση είναι τόσο απογοητευτική που ήρθε ο καιρός για αλλαγές των ευρωπαϊκών συνθηκών στην Ευρώπη, που έφτασε η ώρα για αλλαγή και κάλεσε για αλλαγές στην συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό που ελπίζω είναι ότι από τώρα και στο εξής, η Ελλάδα θα σέβεται τις δεσμεύσεις της.

22.08.2015
resized

Ραχόι Μαριάνο

Αυτό που ελπίζω είναι ότι από τώρα και στο εξής, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, η Ελλάδα θα σέβεται τις δεσμεύσεις της, θα κυβερνηθεί καλά και θα αρχίσει να ξαναβρίσκει την ανάπτυξη και να δημιουργεί θέσεις εργασίας. Φέτος η Ελλάδα επρόκειτο να έχει σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, τώρα, θα έχει αρνητική ανάπτυξη. Στους ανθρώπους θα πρέπει να λέγεται η αλήθεια. Οταν η κατάσταση είναι δύσκολη, περίπλοκη, δεν μπορεί κανείς ν…