Δηλώσεις - Αποφθέγματα | Βενιζέλος

Κατηγορίες

Πρόσωπα

Μάρτιος 2012

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα λαϊκό

20.03.2012
resized

Βενιζέλος Ευάγγελος

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα λαϊκό, πατριωτικό, ριζοσπαστικό, αξιόπιστο, αξιοκρατικό, άξιο της ιστορίας του, άξιο του θεσμικού του ρόλου

Δεκέμβριος 2011

η έξοδος από το ευρώ

20.12.2011
resized

Βενιζέλος Ευάγγελος

«η έξοδος από το ευρώ σημαίνει πτώχευση, δραστική μείωση περιουσιών και εισοδημάτων, καθώς και συνέπειες για το κοινωνικό, το οικονομικό και ενδεχομένως για το πολιτειακό σύστημα».

έχει διαρραγεί ο εθνικός ιστός

20.12.2011
resized

Βενιζέλος Ευάγγελος

«έχει διαρραγεί ο εθνικός ιστός, αφού κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν και για τίποτα» και έκανε λόγο «για βαθιά κρίση πολιτικής νομιμοποίησης, κρίση εθνικής αυτοπεποίθησης και εθνικής ταυτότητας»

15 - 12 Δεν απαιτούνται νέα μέτρα

01.12.2011
resized

Βενιζέλος Ευάγγελος

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, με στόχο να ολοκληρωθούν στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής της σύμβασης. Δεν απαιτούνται νέα μέτρα, διαβεβαίωσε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Βενιζέλος, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι ο νέος προϋπολογισμός της κυβέρνησης θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 21 Νοεμβρίου.…

Σεπτέμβριος 2011

Είμαστε ανίκανοι από μόνοι μας

21.09.2011
resized

Βενιζέλος Ευάγγελος

«Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο», είπε και προσέθεσε ότι «χωρίς έλεγχο από την τρόικα η ελληνική οικονομία θα είχε εκτροχιαστεί».