Πρόσωπα

Πορτοσάλτε Άρης

resized

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι δημοσιογραφος στον ειδησεογραφικό όμιλο ΣΚΑΪ στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία το 1984. Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα. Στη συνέχεια συνέχισε ως ραδιοφωνικός παραγωγός για το Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Από το 1991 παρουσιάζει εκπομπές ειδήσεων στο ραδιόφωνο όπου έχει δική του εκπομπή. Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Καθημερινή, επίσης συμμετέχει ως σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ​​του ΣΚΑΪ. Από το 2007 εως το 2013 διετέλεσε διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3.

Πρόσφατα έγινε γνωστός για τα σχόλιά του σχετικά με την Ελληνική κρίση χρέους 2010-2012. Έγινε επίσης γνωστός και ως συντονιστής δημοσιογράφος στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ 1821. Η γέννηση ενός έθνους-κράτους.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2014 ο Άρης Πορτοσάλτε ξεκίνησε την παρουσίαση της νέας ραδιοφωνικής σειράς Γνωρίζοντας την ιστορία μας - Η Γέννηση ενός Αρχιπελάγους σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και τα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Κρήτης και Θεσσαλονίκης.

Άλλα Πρόσωπα